Pension til virksomheder

Ring og hør mere

78 75 75 66

Man-fre 8.30-15.00

Pensionsopsparing til dine medarbejdere

Har dine medarbejdere pensionsordning? Og er den god nok? Hos os får I personlig rådgivning og mulighed for bonus med en prisvindende pension.

Ring 78 75 75 66 eller skriv dig op herunder. Så ringer vi til dig for at aftale en uforpligtende samtale med vores pensionsrådgiver.

Bliv ringet op
 

Indtast venligst et gyldigt telefonnummer

De indtastede oplysninger afgives til Tryg som pensionsformidler af Tryg Pension, der leveres af Velliv. Dine oplysninger vil derfor blive videregivet til Velliv. Du vil blive kontaktet af en medarbejder fra Tryg Pension snarest muligt. Læs mere om, hvordan Tryg behandler dine personoplysninger her, og hvordan Velliv behandler dine personoplysninger her. Er du interesseret i at høre mere om, hvordan Velliv og Tryg har delt dataansvaret mellem sig, kan du læse mere her.

Pensionsopsparing med rådgivning i top

Med Tryg Pension får du en pensionsordning til dig og dine medarbejdere, hvor den personlige rådgivning er i top. Vi kommer hele vejen rundt om pension, sundhed og forsikringer, så der er styr på det hele, og du kan fokusere på din virksomhed.

Vil du vide mere? Så ring til os på 78 75 75 66.
Vi sidder klar til at tale med dig mandag-fredag mellem kl. 8.30 og 15.00.

Hvad er din magnet?

10, 25, 40 års jubilæum … Vil du holde fast på de gode folk i din virksomhed, så giv dem en god pensionsordning. Den sikrer medarbejderne hjælp ved sygdom inden pensionen og et større overskud i alderdommen.

Trygt partnerskab om din pensionsordning

I Tryg Pension tilbyder vi en attraktiv pensionsordning, sundhedsordning og forsikringer. Pensionsløsningen tilbydes i tæt samarbejde med vores strategiske samarbejdspartner Velliv, der er et af Danmarks største pensionsselskaber.

Firmapension, der er bedre end andre

Med Tryg Pension får dine medarbejdere noget for pengene: Vores partner Velliv er for 3. år i træk kåret som årets kommercielle pensionsselskab af EY og Finanswatch. Prisen er blandt andet vundet, fordi Velliv har leveret det højeste afkast til kunderne over de seneste 5 år. Det kan du læse mere om her.

Mulighed for bonus

Som kunde i Tryg Pension har du mulighed for at få bonus fra Velliv Foreningen. Hvis du samtidig har forsikringer i Tryg, har du også mulighed for at få bonus fra Trygs største aktionær, TryghedsGruppen.

Bæredygtigt pensionsselskab

En pensionsopsparing med fremtid i: Tag et grønt valg

Det føles godt at vælge en pension med fokus på grøn omstilling. Vores samarbejdspartner Velliv har en klimastrategi: 20 % af deres samlede investeringer vil i 2030 være grønne, og de stræber efter at opnå CO2-neutralitet i deres investeringer i 2050.

Tryg Pension er samtidig en del af Tryg, og vores ambition er at blive det mest bæredygtige forsikringsselskab i Norden.

Vælg pensionsopsparing hos Tryg Pension

Som arbejdsgiver kan det være en måde at holde på gode medarbejdere at tilbyde medarbejderpension. En arbejdsgiverbetalt pension er et konkurrenceparameter, når du skal tiltrække og fastholde dine ansatte, da mange er interesseret i at få pension fra derews arbejdsgiver - det er nemlig nemt og trygt.

Tryg Pension er både til dig, der er selvstændig, og dig, der vil holde på de gode medarbejdere.

Livslang pension giver tryghed

At give pension til medarbejdere eller at vælge pension for selvstændig erhvervsdrivende hos Tryg Pension handler om at være tryg og få mest muligt ud af livet – også når man går på pension. En livslang pension er en aldersopsparing, som er relevant, uanset om man er interesseret i livrente, ratepension eller kapitalpension.

Saml forsikring og pension

Med Tryg Pension kan du og dine medarbejdere trygt og nemt samle jeres pensionsordning, sundhedsforsikring og andre forsikringer ét sted.

Alderspension og arbejdsgiverpension til en medarbejder kan sagtens være et supplement til privat pensionsopsparing, som medarbejderen måske selv har ved siden af.

Få et pensionstjek af din firmapension

Uanset om du og dine medarbejdere allerede har en virksomhedspension i et andet pensionsselskab, anbefaler vi, at du booker et pensionstjek. Pension er en vigtig investering, og vores pensionsrådgiver er klar til at kigge dine behov igennem og give dig en god pensionsoversigt.

Kontakt os om pensionsopsparing

Ring til os på 78 75 75 66 eller skriv dig op i felterne øverst her på siden, så ringer vi og aftaler en mødetid med dig. Du behøver ikke at gå igennem en broker eller forsikringsmægler, men kan bare tage direkte fat i os. Vi glæder os til at rådgive dig.