Tryg Pension for Erhvervskunder i Tryg

Firmapension

En firmaaftale i Tryg Pension er et tilbud til dig, der er erhvervskunde i Tryg, og som ønsker at være på forkant med virksomhedens pensionsordning.

Giv tryghed til dig og dine medarbejdere

At være på forkant giver tryghed for, at du og dine medarbejdere er dækket både i dag, i morgen og i fremtiden. 

Som kunde i Tryg Pension vil du opleve, at du får klare anbefalinger, når der sker ændringer af betydning for jeres pensionsaftale. Det kunne for eksempel være når der kommer ny lovgivning på pensionsområdet eller hvis jeres pensionsordning kan optimeres på anden vis. Vi tager proaktivt fat i dig og kommer med klare anbefalinger til, hvordan du bedst muligt tilpasser firmaaftalen til den nye situation. Det giver tryghed. Både for dig og dine medarbejdere.

Pension og arbejdsplads

Det er de færreste, der vælger en arbejdsplads udelukkende på baggrund af deres pensionsordning, men en god pensionsordning kan alligevel være en væsentlig faktor. Med Tryg Pension får du og dine medarbejdere en pensionsordning, der giver tryghed, hvilket vil styrke medarbejdernes tilfredshed. Dermed bliver det lettere for dig at tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere, hvilket kan styrke din position i markedet.

Vil du vide mere?

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig, så kontakt os for et møde med en af vores dygtige pensionskundechefer.