Tryg Pension firmaaftale

Ring og hør mere

44 20 51 35

Man-fre 8.30-15.00

Firmapension

Uanset om du er erhvervskunde i Tryg i forvejen, er Tryg Pension et tilbud til dig, som ønsker at være på forkant med virksomhedens pensionsordning.

Giv tryghed til din virksomhed og dine medarbejdere

At være på forkant med virksomhedens pensionsordning giver tryghed for, at du og dine medarbejdere er dækket i dag og i fremtiden. 

Som kunde i Tryg Pension vil du opleve, at du får gode råd og anbefalinger, når der sker ændringer, der har betydning for jeres pensionsaftale. Det kunne fx være, når der kommer ny lovgivning på pensionsområdet, eller hvis jeres pensionsordning kan optimeres på anden vis. Vi tager proaktivt fat i dig og kommer med klare anbefalinger til, hvordan du bedst muligt tilpasser firmaaftalen til den nye situation. Det giver tryghed - både for dig og dine medarbejdere.
 

Pension styrker tilfredsheden

Det er de færreste, der vælger en arbejdsplads udelukkende på baggrund af deres pensionsordning, men en god pensionsordning kan alligevel være en væsentlig faktor. Med Tryg Pension får du og dine medarbejdere en pensionsordning, der giver tryghed, hvilket vil styrke medarbejdernes tilfredshed.

Vil du vide mere?

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig og dine medarbejdere? Så kontakt os for et møde med en af vores dygtige pensionskundechefer.