Tryg Pension firmaaftale

Firmapension

Uanset om du er erhvervskunde i Tryg i forvejen, er Tryg Pension et tilbud til dig, som ønsker at være på forkant med virksomhedens pensionsordning.

Giv tryghed til din virksomhed og dine medarbejdere

At være på forkant med virksomhedens pensionsordning giver tryghed for, at du og dine medarbejdere er dækket i dag og i fremtiden. 

Som kunde i Tryg Pension vil du opleve, at du får gode råd og anbefalinger, når der sker ændringer, der har betydning for jeres pensionsaftale. Det kunne fx være, når der kommer ny lovgivning på pensionsområdet, eller hvis jeres pensionsordning kan optimeres på anden vis. Vi tager proaktivt fat i dig og kommer med klare anbefalinger til, hvordan du bedst muligt tilpasser firmaaftalen til den nye situation. Det giver tryghed - både for dig og dine medarbejdere.

Pension styrker tilfredsheden

Det er de færreste, der vælger en arbejdsplads udelukkende på baggrund af deres pensionsordning, men en attraktiv firmapension kan alligevel være en væsentlig faktor. 

En arbejdsgiverbetalt pension er et konkurrenceparameter, når du skal tiltrække og fastholde dine ansatte, da mange er interesseret i at få pension fra deres arbejdsgiver. Med Tryg Pension får du og dine medarbejdere en moderne pensionsordning, der giver tryghed, hvilket vil styrke medarbejdernes tilfredshed.

Hvad er din magnet?

10, 25, 40 års jubilæum … Vil du holde fast på de gode folk i din virksomhed, så giv dem en god pensionsordning. Den sikrer medarbejderne hjælp ved sygdom inden pensionen og et større overskud i alderdommen.

Mulighed for bonus

Som kunde i Tryg Pension har du mulighed for at få bonus fra Velliv Foreningen. Hvis du samtidig har forsikringer i Tryg, har du også mulighed for at få bonus fra Trygs største aktionær, TryghedsGruppen.

Vælg pensionsopsparing hos Tryg Pension

At give pension til medarbejdere hos Tryg Pension handler om at være tryg og få mest muligt ud af livet – også når man går på pension. En livslang pension er en aldersopsparing, som er relevant, uanset om man er interesseret i livrente, ratepension eller kapitalpension.

Saml forsikring og pension

Med Tryg Pension kan du og dine medarbejdere trygt og nemt samle jeres pensionsordning, sundhedsforsikring og andre forsikringer ét sted.

Alderspension og arbejdsgiverpension til en medarbejder kan sagtens være et supplement til privat pensionsopsparing, som medarbejderen måske selv har ved siden af.

Få et pensionstjek af din firmapension

Uanset om du og dine medarbejdere allerede har en virksomhedspension i et andet pensionsselskab, anbefaler vi, at du booker et pensionstjek. Pension er en vigtig investering, og vores pensionsrådgiver er klar til at kigge dine behov igennem og give dig en god pensionsoversigt.

Bæredygtigt pensionsselskab

En pensionsopsparing med fremtid i: Tag et grønt valg

Det føles godt at vælge en pension med fokus på grøn omstilling. Vores samarbejdspartner Velliv har en klimastrategi: 20 % af deres samlede investeringer vil i 2030 være grønne, og de stræber efter at opnå CO2-neutralitet i deres investeringer i 2050.

Tryg Pension er samtidig en del af Tryg, og vores ambition er at blive det mest bæredygtige forsikringsselskab i Norden.

Vil du vide mere?

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig og dine medarbejdere? Så kontakt os for et møde med en af vores dygtige pensionskundechefer.

Mest stillede spørgsmål

Hvad er en firmapension?

En firmapension dækker både dig og dine medarbejdere i fremtiden. Du vil få gode råd og anbefalinger, når der sker ændringer, der har betydning for jeres pensionsaftale. Vi vil sikre tryghed - både for dig og dine medarbejdere.

Hvilke fordele er der ved en firmapension?

Når du er kunde i Tryg Pension, følger der fordele med. Du får fx:

  • Muligheden for at få bonus fra Velliv Foreningen.
  • Hvis du samtidig har forsikringer i Tryg, har du muligheden for at få bonus fra Trygs største aktionær, Tryghedsgruppen.

Hvis du er interreseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig og dine medarbejdere, kan du kontakte os for et møde med en af vores pensionskundechefer. Kontakt os her