Tryg Pension til medarbejdere

Pension til dig, der er medarbejder

Med Tryg Pension får du gennem din arbejdsgiver en pensionsordning, der rummer mulighed for tilpasning til dig og dine behov. Personlig rådgivning er en mærkesag for os, så vi sikrer, at din ordning passer netop din situation.

En pensionsaftale med Tryg Pension har afgørende betydning for din tryghed og dine muligheder – både når livet går op og ned, i tiden på arbejdsmarkedet og tiden efter. Den skal sikre dig et solidt sikkerhedsnet af forsikringer og et solidt økonomisk fundament for din alderdom. Din pensionsordning består derfor både af en forsikringspakke og pensionsopsparing.

Den individuelle rådgivning er en mærkesag for os. Det er derfor vores fornemmeste opgave at sikre, at du får kvalificerede anbefalinger, så du kan træffe de rigtige beslutninger i forhold til de muligheder og den fleksibilitet, der er i firmapensionsaftalen.

Du har altid mulighed for at få et rådgivningsmøde med en af vores rådgivere Til rådgivningsmødet sikrer vi, at din pensionsordning passer til lige netop dig.

Har du allerede en pensionsordning?

Du kan vælge at få overført din pensionsopsparing fra andre pensionsselskaber til Tryg Pension. Oftest er det en fordel at samle dine pensionsordninger ét sted, så du får et bedre overblik og undgår at betale omkostninger flere steder.

Har du sundhedsforsikring i Tryg, og vil du gerne læse mere, kan kan du logge ind i Tryg Sund-appen. Den kan du hente her.