Pension for medarbejdere

Pension for medarbejdere

Med Tryg Pension gennem din arbejdergiver får du proaktiv rådgivning om din pensionsordning. På den måde kan du få en pensionsordning, der passer til det sted, du er i livet.

At du får en pensionsordning, der passer til dig, sker helt fra starten, hvor du med vores online-værktøj PensionsStart får klare anbefalinger. Du kan derfor trygt skræddersy din pensionsordning - helt fra begyndelsen.

Med en ordning gennem Tryg Pension får du ikke blot en pensionsopsparing, du får også de forsikringer, du og din familie har brug for. Det giver tryghed for, at du og din familie er godt beskyttet, hvis du ikke kan arbejde i en periode, eller hvis du dør før pensionsalderen. Samtidig sikrer det, at du sparer nok op til den dag, hvor du forlader arbejdsmarkedet.

Har du allerede en pensionsordning?

Hvis du allerede har pensionsordninger i andre selskaber, kan det ofte betale sig af samle dem i Tryg Pension. Så undgår du at betale for administration af flere ordninger samtidig med, at du får et overskueligt overblik. Vores anbefaling tager højde for, at du ikke mister forsikringer eller fordelagtige rettigheder ved at samle dine pensionsordninger hos os.

Har du sundhedsforsikring i Tryg kan du finde mere information her.