Tryg Pension til medarbejdere

Pension til dig, der er medarbejder

Med Tryg Pension får du gennem din arbejdsgiver en pensionsordning, der rummer mulighed for tilpasning til dig og dine behov. Personlig rådgivning er en mærkesag for os, så vi sikrer, at din ordning passer netop din situation.

En pensionsaftale med Tryg Pension har afgørende betydning for din tryghed og dine muligheder – både når livet går op og ned, i tiden på arbejdsmarkedet og tiden efter. Den skal sikre dig et solidt sikkerhedsnet af forsikringer og et solidt økonomisk fundament for din alderdom. Din pensionsordning består derfor både af en forsikringspakke og pensionsopsparing.

Den individuelle rådgivning er en mærkesag for os. Det er derfor vores fornemmeste opgave at sikre, at du får kvalificerede anbefalinger, så du kan træffe de rigtige beslutninger i forhold til de muligheder og den fleksibilitet, der er i firmapensionsaftalen.

Der findes tre former for pensionsordninger. Hvilken af de tre ordninger, som passer bedst til dig, afhænger af din økonomi og ønsker til afkast i fremtiden.

De tre opsparingsmuligheder er:

  • Ratepension – Din pension udbetales i rater.
  • Aldersopsparing – Din pension udbetales som engangssum.
  • Livrente – Udbetales som en løbende fast udbetaling resten af livet.

Hvis du vil vide mere, har du altid mulighed for at få et møde med en af vores pensionsrådgivere. Til mødet sikrer vi, at din pensionsordning passer til lige netop dig.

Mulighed for bonus

Som kunde i Tryg Pension har du mulighed for at få bonus fra Velliv Foreningen. Hvis du samtidig har forsikringer i Tryg, har du også mulighed for at få bonus fra Trygs største aktionær, TryghedsGruppen.

Rabat på private forsikringer

Når du har Tryg Pension gennem din arbejdsplads, kan vi samtidig tilbyde dig rabat på dine private forsikringer. Det kan derfor give mening at samle forsikringer som fx indbo, ulykke, sundhed og bil hos os. Her kan du spare helt op til 36 %.

Har du allerede en pensionsordning?

Du kan vælge at få overført din pensionsopsparing fra andre pensionsselskaber til Tryg Pension. Oftest er det en fordel at samle dine pensionsordninger ét sted, så du får et bedre overblik og undgår at betale omkostninger flere steder.

Har du sundhedsforsikring i Tryg, og vil du gerne læse mere, kan kan du logge ind i Tryg Sund-appen. Den kan du hente her.

Mest stillede spørgsmål

Hvad dækker pension til medarbejdere?

Tryg Pension til medarbejdere sikrer dig et solidt sikkerhedsnet af forsikringer og et økonomisk fundament for din alderdom. Din pensionsordning består både af en forsikringspakke og en pensionsopsparing.

Vi står altid klar med individuel rådgivning til dig. Kontakt os her

Hvilke fordele er der ved Tryg Pension?

Når du er kunde i Tryg Pension, følger der forskellige fordele med. Du får fx:

  • Muligheden for at få bonus fra Velliv Foreningen.
  • Hvis du samtidig har forsikringer i Tryg, har du muligheden for at få bonus fra Trygs største aktionær, Tryghedsgruppe.
  • Du kan få op til 36% rabat på dine private forsikringer, hvis du har Tryg Pension gennem din arbejdsplads. 

Hvis du er interreseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig og dine medarbejdere, er du altid velkommen til kontakte os for en uforpligtende samtale. Kontakt os her

Hvilke opsparingsmuligheder findes der?

Der findes tre former for opsparingsmuligheder:

  • Ratepension – Din pension udbetales i rater.
  • Aldersopsparing – Din pension udbetales som engangssum.
  • Livrente – Udbetales som en løbende fast udbetaling resten af livet.

Hvis du vil vide mere om, hvilken opsparingsmulighed der passer bedst til dig, har du altid mulighed for at få et møde med en af vores pensionsrådgivere. Kontakt os her