Om samarbejdet mellem Tryg og Danica Pension

Om samarbejdet

Tryg og Danica Pension har indgået et langsigtet, strategisk samarbejde. Samarbejdet betyder, at Tryg formidler Danica Pensions attraktive pensionsløsninger under brandet Tryg Pension.

Både Tryg og Danica Pension deler en vision om at bidrage til kundernes tryghed ved at give overblik og klare, proaktive anbefalinger, der møder kunderne præcis, hvor de er i livet.

I Danica Pension deler vi Trygs vision om at bidrage til vores kunders tryghed. Vi vil være kundernes tryghedsrådgiver ved at være relevante, proaktive og give klare anbefalinger. Derfor er vi glade for, at vi igennem vores samarbejde kan udnytte vores samlede styrker og digitale innovationskraft til at bidrage til kunders finansielle tryghed – både når firmakunde møder rådgivning fra Tryg, og når den enkelte pensionsopsparer får rådgivning fra Danica Pension.
- Ole Krogh Petersen, CEO i Danica Pension.

Med Tryg Pension får vores kunder attraktive pensionsløsninger og rådgivning om vores mange tilbud inden for risikodækninger på liv, kritisk sygdom og tab af erhvervsevne.