Om samarbejdet mellem Tryg og Velliv

Om samarbejdet

Tryg og Velliv har indgået et strategisk samarbejde, hvor Tryg Pension formidler pensionsløsninger fra Velliv. Det kan du læse mere om her. 

Det handler om at være tryg og få mest muligt ud af livet. Det gælder både i hverdagen, i arbejdslivet - og når du går på pension. Tryg og Velliv gør det enkelt at samle pension og forsikring, så du kun skal henvende dig ét sted. På den måde kan vi bedre rådgive dig og komme med klare anbefalinger.

Tryg Pension har valgt Velliv, som strategisk partner på pensionsområdet, da vi helt grundlæggende deler mange af de samme værdier. Vores fælles værdier er at give tryghed hele livet. Oprindelig er vi vokset ud af samme selskab, og i dag er begge selskaber kundeejede og uddeler en del af overskuddet til kunderne. 

Vores kunder skal opleve tryghed hele livet. Derfor har vi valgt Velliv som vores strategiske partner, da vi deler mange af de samme værdier. Det betyder meget for den position, vi ønsker at indtage på markedet og i vores dialog med kunderne. Som kunde i Tryg Pension bliver du samtidig en del af en virksomhed, der har en ambition om at blive det mest bæredygtige forsikringsselskab i Norden.

- Rene Bo Jacobsen, Markedschef i Tryg Pension.

Med Tryg Pension får vores kunder et solidt sikkerhedsnet af forsikringer og et solidt økonomisk fundament for deres alderdom, der altid tager udgangspunkt i den enkelte kunde.