Skriv til os

Vi vil gerne hjælpe dig. Udfyld felterne nedenfor – det tager et par minutter. Formularen og evt. bilag sendes via en sikker forbindelse.


 

Er du allerede kunde i Tryg Pension – leveret af Danica Pension?

 

 

Når du skriver til os, beder vi dig om dine kontaktoplysninger og dit CPR-nummer. Det gør vi for at kunne give dig den bedste rådgivning vedrørende din henvendelse. Danica Pension behandler dit cpr-nummer i henhold til databeskyttelsesloven § 11, stk. 2, nr. 1 samt databeskyttelsesforordningen art. 6, stk. 1, litra c, idet vi er retligt forpligtet til at indberette til SKAT, ligesom vi har pligt til at tilbageholde skat ved udbetaling af pensionsopsparing til dig.  Læs mere om hvordan vi behandler dine oplysninger her.
Indtast venligst et gyldigt telefonnummer
Skriv dit telefonnummer
Dit forsikringsnummer hjælper os med at behandle din henvendelse. Du finder dit forsikringsnummer i netpension eller i højre hjørne på din dækningsoversigt.
Indtast venligst et gyldigt telefonnummer
Jeg er udelukkende skattepligtig i Danmark
Jeg er skattepligtig i USA
Jeg er skattepligtig i andre lande

- at være født i et andet land 
- at have statsborgerskab i et andet land
- at have adresse i et andet land 
- at eje ejendom i et andet land
- at have indkomst, rente eller lignende fra et andet land.

 

Jeg er opmærksom på, at jeg skal oplyse Danica Pension, hvis jeg bliver skattepligtig til andre lande eller hvis jeg flytter til en anden adresse.

Vedhæft filer

Træk dine filer hertil, eller

Vælg filer

Maks. 5 MB per fil

One file only.
5 MB limit.
Allowed types: pdf png jpg jpeg.

Dine indtastede oplysninger bliver indsamlet og behandlet af Tryg Pension leveret af Danica Pension, og Danica Pension vil besvare din henvendelse snarest muligt. Læs mere om hvordan Tryg Pension leveret af Danica Pension behandler dine personoplysninger her.